Zwembad renovatie | Renovatie bouwkundig zwembad
16504
page-template-default,page,page-id-16504,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een bouwkundig zwembad renoveren

U heeft een bouwkundig zwembad in uw huis of in de tuin. Het zwembad is wat ouder, ziet er niet meer mooi uit of begint mankementen te vertonen. Het is zonde om het zwembad verder af te laten takelen.

Renovatie bouwkundig zwembad voordeliger dan nieuw zwembad bouwen

Het renoveren van een bouwkundig zwembad is een specialiteit van Bos Zwembaden. We bekijken de staat het beton en de techniek en bepalen samen met u wat nodig is om uw droomzwembad weer nieuw leven in te blazen. Ook de renovatie van een bouwkundig zwembad blijft goedkoper dan een nieuwe aanleggen. De basis ligt er en dat maakt aanpassen makkelijker dan geheel opnieuw plaatsen.

renovatie bouwkundig zwembad

Bij renovatie van uw bouwkundige zwembad bekijken we alle mogelijkheden en bespreken we samen uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld inbouwonderdelen plaatsen zoals een trap of bankje of moeten bestaande inbouwonderdelen vervangen worden, of wilt u wellicht een tegenstroomsysteem in uw zwembad inbouwen?

Bos Zwembaden heeft alle expertise in huis om u deskundig te adviseren over de voor u best passende mogelijkheden.

Natuurlijk bekijken we ook de staat van het leidingwerk, de verwarming van het zwembad en de randtegels en adviseren we u over verschillende mogelijkheden m.b.t. zwembadafdekkingen en overkappingen om het gehele jaar door te genieten van uw eigen zwembad.