Zwembad renovatie | Renovatie foliezwembad
16506
page-template-default,page,page-id-16506,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een folie zwembad renoveren

U heeft een folie zwembad in de tuin maar de folie is aan vervanging toe en de techniek kan ook wel een opknapbeurt gebruiken? Bos Zwembaden is al ruim 15 jaar de specialist in het renoveren van folie zwembaden. We maken uw zwembad weer zo goed als nieuw zodat u weer optimaal kunt genieten.

Renoveren is voordeliger dan een nieuw zwembad bouwen

Het renoveren van folie zwembaden is een koud kunstje voor Bos Zwembaden. We vervangen het folie in een kleur naar keuze, bekijken de staat van de techniek en bepalen samen wat er verder nodig is om uw droomzwembad weer nieuw leven in te blazen. De renovatie van een folie zwembad is vele malen goedkoper dan een nieuwe aanleggen. De basis ligt er en dat maakt aanpassen en vernieuwen eenvoudig en betaalbaar.

Renovatie foliezwembad

Bij het renoveren van uw folie zwembad bekijken we de mogelijkheden en bespreken we samen uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld aanpassingen in de vorm of wilt u inbouw onderdelen plaatsen zoals een trap of bankje, alles is bespreekbaar. Ook bekijken we de staat van het leidingwerk, de randtegels en bespreken we mogelijkheden m.b.t. afdekking.

Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.