Zwembad renovatie | Renovatie polyester zwembad
16532
page-template-default,page,page-id-16532,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Een polyester zwembad renoveren

U heeft een polyester zwembad in de tuin maar het polyester is versleten en aan renovatie toe en de techniek kan ook wel een opknapbeurt gebruiken? Bos Zwembaden is al ruim 15 jaar de specialist in het renoveren van privé zwembaden. Samen bespreken we uw wensen om uw zwembad weer in optimale conditie te brengen. Zo kunt u weer optimaal genieten van uw eigen zwembad.

Renoveren is voordeliger dan een nieuw zwembad bouwen

Het renoveren van polyester zwembaden gaat er wat anders aan toe dan bij bouwkundige en folie zwembaden. Wij adviseren u over welke oplossing in uw geval het beste is. We kunnen de bestaande constructie behouden en polijsten, schuren en coaten. Maar heeft u een recht zwembad dan kan het een overweging zijn om uw zwembad om te bouwen naar een folie zwembad. We vervangen de bak dan voor folie in een kleur naar keuze. We bekijken direct de staat van de leidingen en de techniek en bepalen samen wat er verder nodig is om uw droomzwembad weer nieuw leven in te blazen. De renovatie van een polyester zwembad is vele malen goedkoper dan een nieuwe aanleggen. De basis ligt er en dat maakt aanpassen en vernieuwen eenvoudig en betaalbaar.